Kölcsönzések hosszabbítàsa

Érvényes beiratkozással rendelkező olvasóink a kölcsönzött dokumentumok hatàridejét tàvolról, interneten keresztül is meghosszabbíthatjàk, a lejàrat dàtuma előtt egy alkalommal.

Webbes böngészőt hasznàlva a könyvtár online katalógusában, vagy okos eszközökön a Qulto eCard mobilapplikàción belül van erre lehetőség. (Ez utóbbi tepítéséhez itt talàl segédletet)

Webes böngészőn az adatbázisba a Bejelentkezés menüponton keresztül (böngészőben jobb felső sarok, jobbról a 4. ikon), a belépési adatok mezőinek kitöltését követően léphetnek be felhasználóként. Ehhez szükséges az olvasójegy vonalkód számának begépelése és a saját jelszó megadása, mely alapesetben a születési hónap és nap számából adódik, elválasztás nélkül (pl.: szeptember 21. esetén a jelszó: 0921).

Belépés után megtekinthetik személyes adataikat és olvasójegyük lejárati dátumát. Ellenőrizhető az aktuálisan kölcsönzött dokumentumok címe, szerzője és a kölcsönzés lejárati dátuma.

A hosszabbítani kívánt könyvek kijelölését követően alul, a „kijelöltek hosszabbítása” , vagy a „mindent hosszabbít” hivatkozásra kattintva megjelennek az új lejárati dátumok.

Amennyiben a használat során problémája adódik, illetve kérdése van, kérjük, keresse fel könyvtárunkat személyesen, vagy telefonon a +36-37-311-883-as telefonszámon. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Továbbra is szeretettel várjuk könyvtárunkban!