Internettanfolyam

Az információs írástudás népszerűsítése jegyében szervezett szolgáltatásunkkal segítjük, hogy környezetünkben széles rétegek elsajátítsák az új informatikai ismereteket. A 2002 óta változatlanul nagy népszerűségnek örvendő, mindig jó hangulatú foglalkozások elősegítik, hogy minél több emberben kialakuljon az új technika iránti bizalom és tanulja meg felelősséggel, önállóan kezelni. Mindezt egy támogató, empatikus miliőben teheti meg.

A programok nagyszerű alkalmat teremtenek a gyerekektől az idősekig valamennyi korosztály számára a digitális írástudás és információszerzés elsajátítására, fejlesztésére. Egyaránt kínálnak felzárkózási lehetőséget a munkanélkülieknek, a nyugdíjasoknak, a speciális segítségre szoruló diákoknak, a vidéki kistelepülések lakóinak.

Kezdő, 20 órás tanfolyamainkat az informatikában járatlanoknak ajánljuk, akik kezdő lépéseik megtételéhez igénylik támogatásunkat.
A kezdő tanfolyam tematikája letölthető itt.

Haladó, 10 órás kurzusainkat a számítógépes, internethasználati tudás elemeivel már rendelkezők ismereteinek szélesítésére indítjuk.

A haladó tanfolyam tematikája letölthető itt.
A haladó 2 tanfolyam tematikája letölthető itt.
A pályázaton kívüli tanfolyamok jelképes regisztrációs díjhoz kötöttek, melynek összege 2000 forint.

Jelentkezni személyesen vagy telefonon  lehet a Központi Könyvtár Olvasószolgálatánál. Az aktuálisan induló képzésről, az esetleges várakozási időről szintén az Olvasószolgálat munkatársai nyújtanak felvilágosítást.
Tel: 36/516-632