Steve Cavanagh: Eskü alatt

Steve Cavanagh
Eskü alatt

Felnőtt könyvtár
2024. márciusi könyvajánló
Álomgyár Kiadó
Megjelenés: 2024.01.22
regény
sci-fi

"Minden könyve egyre jobb." - Compulsive Readers "Okos és eredeti." - Clare Macintosh, The Sunday Times bestseller-írónő

A hazug embert hamarabb utolérik…

Leonard Howell legborzalmasabb rémálma válik valóra, amikor kiderül, hogy elrabolták a lányát. A rendőrség segítségét nem tartja elegendőnek, ezért az egyetlen emberhez fordul, akit alkalmasnak tart arra, hogy visszaadja neki Caroline-t.

Eddie Flynn, a szélhámosból lett ügyvéd tudja, milyen az, amikor az ember elveszíti a gyermekét, és megesküszik, hogy épségben hazajuttatja Caroline Howellt. Múltja miatt Flynn számára cseppet sem idegen New York kétes hírű alvilági élete.

Amint azonban visszalép régi életébe, Eddie ráébred, hogy a játékszabályok megváltoztak, és őt alaposan átverték. De ki mozgatja a háttérben a szálakat? És van egyáltalán ebben az elvetemült ügyben valaki, aki igazat mond?

A nemzetközi bestsellerszerző, Steve Cavanagh Eddie Flynn-sorozatának harmadik kötetében a múlt mindent megkavar, és az események nem várt fordulatot vesznek. Csupán egy dolog biztos: a feszültséggel teli, lélegzetelállító izgalom.

„Cavanagh Eddie személyében rokonszenves és bonyolult karaktert teremtett.” – Debbish dot com
„Steve Cavanagh bizonyára eladta a lelkét az ördögnek, hogy a világ egyik legjobb krimiírója legyen.” – Adrian McKinty, díjnyertes író

Legújabb
könyveink