Hírek

Giles Yeo Phd : Miért nem a kalóriák számítanak – Hogyan futott tévútra a fogyás tudománya?

A kalóriákkal mindenütt találkozunk. Az élelmiszerek csomagolásán, az éttermek étlapjain és az internetes ételrecepteken hiteles számokat tüntetnek fel, amelyek elárulják, hány kalóriát fogyasztunk.

Szentgyörgyi Barbara: Azt tényleg megeszed? – Tudományos alapú táplálkozás a hosszú, teljes értékű életért

A kutatásokból ma már tudjuk, hogy pszichénk, idegrendszerünk, hormonrendszerünk és immunrendszerünk összekapcsolódik, egymásra hat, együtt mozog.

Peter Attia  Bill Gifford: Végigélni – A hosszú élet tudományos alapjai

Az orvoslás újraértelmezése, hogy tovább és jobban éljünk.

Sergey Young: A fiatalodás tudománya – Felfedezések, amelyek lehetővé teszik, hogy tovább éljünk

A lehetőség, hogy 200 évig élhetünk, többé nem tartozik a tudományos-fantasztikum világába.

Dr. Susanna Soberg: Úszás hidegben – Az északiak módszere az egészségesebb és boldogabb élethez

A hideg vízben úszás népszerűsége töretlenül növekszik.

Holly Davis: Fermentálás – Erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel

Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon készült ...