Hírek

Karen Swan: Lopott órák

Egy kelletlen menyasszony. Egy tiltott románc. Egy titkokkal teli sziget...

Steve Berry, Grant Blackwood: A kilencedik ember – Luke Daniels thriller 1.

A Cotton Malone-regényekből ismert Luke Daniels önálló sorozatának első része.

Ken Greenhall: Pokolfajzat

Milyen lehetőségek rejlenek a testi erőmben? Mi lenne, ha az öregasszony egyik reggel, ahogy ott áll a lépcső tetején, hirtelen azt érezné, hogy valami meglöki a lábát hátulról?

Peter James: Nyomtalanul

Nincs holttest? Nincs nyom? Bűntény sincs? Ez a vasárnap is ugyanolyan, mint a többi. Niall és Eden kirándulni megy, hosszan kocsikázik a környéken, és hazafelé megáll a helyi szupermarketnél.

Híragi Szanaka: Az elvesztett emlékek lámpása

Létezik egy különleges fotóstúdió, ahol előbb-utóbb mindenki megfordul. Ez a hely ugyanis a túlvilág felé vezető út első állomása, ahol egy titokzatos férfi, Hiraszaka fogadja az eltávozottakat.

Naomi Alderman: A jövő

A jövő az, ahol a pénz van. A jövő néhány milliárdos, akik a pusztulásba kergetik a világot. A jövő néhány barát, akik merész tervet szőnek. A jövő a történelem legnagyobb rablása? Vagy a civilizáció vége. A jövő itt van.

Margaret Rogerson: Sorcery of Thorns – Könyvek varázslata

Az árva Elisabeth egy könyvtárban nevelkedett, gótikus boltívek, mágikus grimoárok, varázskönyvek között, amelyek suttognak, énekelnek, hörögnek vagy sikoltoznak a polcokon.

Steve Cavanagh: Eskü alatt

"Minden könyve egyre jobb." - Compulsive Readers "Okos és eredeti." - Clare Macintosh, The Sunday Times bestseller-írónő

Hannah Kaner: Istenölő

Middren királyságában törvény tiltja az istenek imádatát. Korábban számtalan volt belőlük, egy nagy háború után trónra kerülő uralkodó azonban istenölőknek fizet azért, hogy leszámoljanak velük.

Jens Liljestrand: Ha minden véget ér is

A természetet semmi sem érdekli. Nem fogja megköszönni, hogy elektromos hibridautót vásároltál.

Elly Conway : Argylle ( Maxim Könyvkiadó, 2024 )

Minél jobb a kém, annál nagyobb a hazugság. Egy luxusvonat, ami Moszkva és egy sorsfordító találkozó felé száguld.

Greg Buchanan: 16 ló

Trauma, bűntudat és büntetés súlya nehezedik egy apró, tengerparti közösségre, amiről már rég lemondott a világ.

Cixin Liu: Gömbvillám

Tizennegyedik születésnapján nem csak a gyertyák lobbannak lángra Csen tortáján. Szülei az ünnepi asztalnál ülve esnek áldozatául egy lakásukba tévedt gömbvillámnak.

Stephen King: Tündérmese

A legendás történetmondó, Stephen King képzelete legmélyebb kútjába merül alá ebben a varázslatos regényben. A Tündérmese kiválóan ötvözi Óz Smaragdvárosát a Grimm fivérek meséivel és az üveghegyen túl is rettegve hallgatott gótikus rémtörténetekkel. Lenyűgöző esti mese Stephen King jól ismert…

Emma Straub: Holnap ilyenkor

Alice holnap lenne negyven. Aztán reggel felébred, és 1996-ban találja magát. Újraéli a tizenhatodik születésnapját.

Celeste Ng: Hiányzó szívünk

Madár tizenkét éves kisfiú. Egyetemi oktatóból könyvtári alkalmazottá lefokozott, megtört apjával tengődnek egy kollégiumi szobában. Az anyja három éve elhagyta őket. Madár nem tudja, miért, és hogy hová tűnt.