Dr. David J. Lieberman: Köss békét bárkivel – Stratégiák bármilyen konfliktus, elhidegülés vagy viszály gyors lezárására

Dr. David J. Lieberman
Köss békét bárkivel - Stratégiák bármilyen konfliktus, elhidegülés vagy viszály gyors lezárására

Felnőtt könyvtár
2023. októberi könyvajánló
Édesvíz Kiadó
Megjelenés: 2023.04.17
pszichológia

Az egyszerű, apró nézeteltérésektől a legfájdalmasabb, akár évek óta fennálló konfliktusos helyzetek megoldásáig - mindenre van lehetőség! A Köss békét bárkivel az első olyan könyv, amely megmutatja az olvasóknak, hogyan lehet gyorsan megoldani bármilyen konfliktust, függetlenül attól, milyen régóta tart, vagy hány ember érintett benne.

Dr. David J. Lieberman, az emberi viselkedés és a személyközi kapcsolatok elismert szakértője ebben a könyvében valós, életszerű példákat, technikákat és pszichológiai stratégiákat kínál, melyeknek köszönhetően elérheted, hogy a másik ember túllépjen a sérelmen, a dühön, a fájdalmon, és hajlandó legyen békét kötni.

A könyvből megtudhatod, hogyan…
– vess véget bármilyen családi viszálynak,
– vehetsz rá bárkit, hogy bocsánatot kérjen,
– indíts újra baráti és más kapcsolatokat,
– kezeld a passzív-agresszív embereket,
– kaphatod meg bárkitől a megérdemelt tiszteletet,
– javíthatsz drasztikusan bármilyen kapcsolaton,
– nyerj megbocsátást bárkitől bármiért, és
– hangolj bárkit a saját gondolkodásmódodra.
Ismerd meg a legnagyobb pszichológiai titkokat, amelyek segítségével bármilyen konfliktusnak vagy vitának véget vethetsz. Tudd meg lépésről lépésre, pontosan mit kell mondanod és tenned, hogy bármilyen helyzetben békét teremts.

A hatalom, hogy véget vess bármilyen vitának, konfliktusnak vagy viszálynak, mostantól a tiéd!

„Bármilyen kapcsolatban vagy helyzetben – legyen az szakmai vagy személyes – nem számít, mennyire rosszul állnak a dolgok, gyorsabban és könnyebben összehozhatod az embereket, mint azt valaha is gondoltad volna.”

Legújabb
könyveink