Sara Nisha Adams: A ​lélekkert

Sara Nisha Adams
A ​lélekkert

Felnőtt könyvtár
2023. októberi könyvajánló
Libertine Könyvkiadó
Megjelenés: 2023.01.01
regény

AMIKOR ​A KERT VIRÁGBA BORUL, EGY KÖZÖSSÉG IS KIVIRÁGZIK - A londoni Stroke Newington Road 77-es és 79-es számú házának lakóiban nem sok közös van. A helyi boltban dolgozó Winston párkapcsolati gondokkal küzd, miközben mély gyászával is birkózik.

A frissen elvált Bernice próbál mindent megadni a kisfiának, és kiállni az igazáért a volt férjével szemben. Az életük egy helyen találkozik: a közös kertben, amely a két házhoz tartozik. Az egykor szebb napokat látott terület gazos és gondozatlan – ám ez épp megfelel a két szomszédnak, akik ki nem állhatják egymást.
Egy nap különös küldemény landol Winston lábtörlőjén: egy nagy köteg régi fotó, szórólap és újságkivágás, amely arról tanúskodik, hogy ez a kert valaha tele volt emberekkel és élettel. A közösségi kertről készült képeken rendre feltűnik két női alak. Jó barátnőknek tűnnek.
Mit üzenhet a titokzatos csomagok küldője? Felébreszthető-e a kert a téli álmából, és felengedhet-e Winston és Bernice fagyos viszonya? Vajon rátalál a közösség ismét a kertjére? És meglelheti-e a kert az új közösségét?

Sara Nisha Adams, a nagy sikerű A könyvlista szerzője új regényében ismét megmutatja, mekkora erő lakozik a kis dolgokban, és abban, ha az elvetett mag termő talajra hullik, hogy új barátságokban sokszorozódjon meg.

Legújabb
könyveink